Uitgaan in Barcelona

spanje
Wij vergelijken
tui expediabooking connections
Wij vergelijken
reisorganisaties

Barcelona, de perfecte stad voor een avond stappen

Barcelona is een geweldige stad, waar je niet alleen prachtige bezienswaardigheden kunt vinden, maar waar je ook tot diep in de nacht kunt gaan stappen. Er zijn talloze plaatsen waar je terecht kunt om de avond van je leven te hebben. Welke tips hebben wij voor jou?

Barcelona Night Card
Bij veel toeristische winkels en touroperators kun je de speciale Barcelona Night Card kopen. Deze kost tien euro voor twee dagen en twintig euro voor een week. Met de Barcelona Night Card kun je bij meer dan twintig clubs naar binnen met aantrekkelijke kortingen. Je kunt er tussen de vijf en vijftien euro korting per club mee besparen. Met deze kaart krijg je geen korting op drankjes, maar wanneer je van plan bent om flink te clubben is dit dus zeker de moeite waard.

Las Ramblas
In de omgeving vsn Las Ramblas zijn meerdere uitgaansgelegenheden te vindenn. Je hoeft niet verbaasd staan te kijken wanneer je flyers in je handen geduwd krijgt van proppers die de clubs proberen te promoten. Handig, want hier kun je leuke kortingen mee krijgen voor je drankjes.

Feesten in de open lucht
In de open lucht van Barcelona kun je ook feesten. Iedere zomer is La Terrazza dan echt de plek waar je moet zijn. Deze club ligt in het openluchtmuseum Poble Espanyol. Een gedeelte van deze club is buiten en het is gezien de zeer unieke locatie een plek waar je zeker eens geweest moet zij.

Wil je een concert bezoeken?
Niet iedereen gaat graag naar de kroeg of de discotheek. Zij zien liever optredens van live-artiesten. In Barcelona zijn er talloze plaatsen waar je kunt genieten van een concert. Bijvoorbeeld Palau Sant Jordi of Sala Razzmatazz, Sala Bikini, Sala Apolo. Hier kun je concerten van grote artiesten uit zowel het binnen- als buitenland zien optreden. Let wel op dat je je tickets vooraf al besteld.

Enorme club voor jongeren
Eén van de grootste en meest bijzondere clubs in Barcelona is Sala Razzmatazz. Hier komen veel jongeren om een gezellige avond te stappen. Er zijn maar liefst vijf grote zalen en in iedere zaal is andere muziek te horen. Meestal is dit echte dansmuziek, zoals house of techno.

Voor de liefhebbers van rockmuziek
Zijn clubs en discotheken niets voor jou? Dan kun je een avond naar Sidecar. Dit is een zaal die onder de grond zit. Er zijn meerdere dj’s en zij draaien rock, punk en rock and roll. Soms zijn er ook artiesten die live optreden.

Echt feesten in de nabijgelegen kustplaatsen
Op nog geen halfuur tot een uur van Barcelona vandaan, vind je talloze kustplaatsen. Denk aan Lloret de Mar en Blanes. Deze plaatsen staan er echt om bekend dat ze geliefd zijn bij de jongeren. Er zijn discotheken en goedkope uitgaansgelegenheden. Dit kan een leuke uitstap zijn vanuit Barcelona, en is wellicht een welkome afwisseling.

Top deals bij TUI


Barcelona tips & aanbiedingen

cocktails

Uitgaan in Barcelona

Barcelona is een geweldige stad, waar je niet alleen prachtige bezienswaardigheden kunt vinden, maar waar je ook tot diep in de nacht kunt gaan stappen. Er zijn...

shoppen barcelona

Shoppen in Barcelona

Barcelona is niet alleen een prachtige stad, maar je kunt er ook heel goed shoppen. Als je tijdens je stedentripje naar deze Spaanse stad mooie dingen wilt scor...