Barcelona Citypass

Wij vergelijken
tui expediabooking connections
Wij vergelijken
reisorganisaties

Haal alles uit je stedentrip met de Barcelona City Pass

Barcelona heeft diverse passen voor toeristen waarmee zij alles uit hun citytrip kunnen halen: je krijgt gratis toegang tot of korting bij allerlei musea en andere toeristische bezienswaardigheden, kunt gebruik maken van het openbaar vervoer en profiteert van nog veel meer voordelen. Dé pas voor toeristen die wel graag de highlights van de stad zien, maar verder ook hun eigen plan willen trekken, is de Barcelona City Pass.

Wat kun je met de citypass?

Maar wat kun je nou precies met deze pas? Ten eerste is er vervoer van het vliegveld naar de stad inbegrepen. Je hebt met deze pas recht op een retourticket voor de Aerobús vanaf het vliegveld van Barcelona (Aeroport del Prat) of een enkeltje vanaf Girona Airport. Super handig aan de Barcelona City Pass is dat je deze voor vertrek online al kunt bestellen en alle tickets krijgt toegestuurd via de e-mail. Je bent dus geen dure verzendkosten kwijt en hoeft bij aankomst ook niet op zoek te gaan naar een ophaalpunt in de stad. Je kunt de pas enkel en eenvoudig online bestellen via de website van Ticketbar.

Gratis entree

Verder kun je met de Barcelona City Pass de twee belangrijkste bezienswaardigheden van de stad gratis bezoeken: de Sagrada Familia en Park Güell. Je krijgt hiervoor skip the line tickets, waardoor je nooit in de lange rij hoeft te wachten. Handig! Geef online je beschikbaarheid door, zodat er een tijdsslot voor je gereserveerd wordt. Je wilt waarschijnlijk ook nog wel een aantal andere attracties bezoeken tijdens je verblijf, zoals stadion Camp Nou, de dierentuin, Casa Batllo of misschien het Picasso Museum. Met de Barcelona City Pass krijg je 20% korting op allerlei musea, tours en excursies. De korting is alleen geldig wanneer je online tickets reserveert via Ticketbar.

Gratis Hop off & hop on

Tot slot zijn er tickets voor de Hop on Hop off Bus bij de Barcelona City Pass inbegrepen. Je kiest tijdens het bestellen zelf tussen tickets met een geldigheid van 24 en 48 uur. De bussen zijn een heerlijk ontspannen manier om in relatief korte tijd veel van de stad te zien en onderweg veel over de bezienswaardigheden te leren. Vergeet niet om de tickets thuis alvast uit te printen. Het ticket voor 48 uur moet op twee achtereenvolgende dagen worden gebruikt, maar uniek aan de pas is dat de andere tickets gebruikt kunnen worden wanneer je maar wil. Zo geniet je gedurende je hele verblijf van de voordelen van de Barcelona City Pass!

Top deals bij TUI


Barcelona tips & aanbiedingen

cocktails

Uitgaan in Barcelona

Barcelona is een geweldige stad, waar je niet alleen prachtige bezienswaardigheden kunt vinden, maar waar je ook tot diep in de nacht kunt gaan stappen. Er zijn...

shoppen barcelona

Shoppen in Barcelona

Barcelona is niet alleen een prachtige stad, maar je kunt er ook heel goed shoppen. Als je tijdens je stedentripje naar deze Spaanse stad mooie dingen wilt scor...