Expedia

Wij vergelijken
tui expediabooking connections
Wij vergelijken
reisorganisaties

Citytrips naar Barcelona bij Expedia

La Ramblas, de Sagrada Familia, Park Guell, Nou Camp en het Picasso museum. Dit is slechts een greep uit de vele bezienswaardigheden die de stad Barcelona te bieden heeft. Barcelona is dan ook erg populair onder reizigers die een meerdaagse citytrip willen maken.

Reisaanbieder Expedia heeft veel ervaring met samenstellen van citytrips. Het leuke aan een citytrip naar Barcelona is dat u in een korte periode veel kunt zien. U kunt via Expedia makkelijk zoeken naar hotels op basis van de afstand tot een bepaalde bezienswaardigheid. Dit is een van de unieke zoekfuncties van Expedia.

U kunt bij Expedia ook makkelijk een hotel en vlucht combineren. De beste vlucht-hotel combinaties worden gelijk voor u geselecteerd wanneer u een citytrip naar Barcelona wilt boeken. Het is uiteraard ook mogelijk om een overnachting en vliegticket apart te boeken. Dit kan soms duurder zijn dan een combinatie maar op die manier kunt u de citytrip wel meer aanpassen naar uw persoonlijke wensen.

Over Expedia

Expedia is een van de grootste reisaanbieders van de wereld. Expedia vindt het vooral belangrijk dat consumenten eenvoudig hun gewenste reis kunnen boeken. Zij doen er dan ook alles aan om het boekingsproces vloeiend te laten verlopen.

Expedia biedt besteprijsgarantie voor alle boekingen. Wanneer u dezelfde reis op Expedia of bij een andere aanbieder vindt voor een lagere prijs, krijgt u het verschil terug. Daarnaast is Expedia aangesloten bij de IATA.

Barcelona tips & aanbiedingen

cocktails

Uitgaan in Barcelona

Barcelona is een geweldige stad, waar je niet alleen prachtige bezienswaardigheden kunt vinden, maar waar je ook tot diep in de nacht kunt gaan stappen. Er zijn...

shoppen barcelona

Shoppen in Barcelona

Barcelona is niet alleen een prachtige stad, maar je kunt er ook heel goed shoppen. Als je tijdens je stedentripje naar deze Spaanse stad mooie dingen wilt scor...