World Ticket Center

Wij vergelijken
tui expediabooking connections
Wij vergelijken
reisorganisaties

Citytrip Barcelona met WTC

Barcelona is een van de mooiste en meest interessante steden van heel Europa. Het is een enorme stad maar er hangt in Barcelona nog steeds een dorpsachtige gezellige sfeer. De stad zit bovendien boordevol cultuur maart leent zich ook perfect voor totale ontspanning. Ontdek het bruisende Barcelona door middel van een citytrip!

WTC biedt vliegtickets aan van zeer veel maatschappijen. Hierdoor is er een ruime keuze in vertrekdagen, vertrektijden en het soort vliegmaatschappij. Er kan bij het zoeken naar een citytrip naar Barcelona makkelijk gefilterd worden op zaken als prijs en beschikbaarheid van de vliegtickets.

Ook een hotel boeken via WTC is erg eenvoudig. Er is veel informatie te vinden over hotels in Barcelona en bij ieder hotel wordt een beoordeling weergegeven. Voor veel hotels die via WTC zijn te boeken geldt dat u pas tijdens het verblijf hoeft te betalen en de kamer gratis te annuleren is.
Naast een vlucht en overnachting kun je via WTC ook een auto huren. Deze auto’s kun je vaak ophalen op de luchthaven waar je landt. Wanneer de huurperiode van de auto verloopt kan er vaak gekozen worden waar de auto weer moet worden ingeleverd. Het is vaak goedkoper om een auto te huren bij het boeken dan om ter plaatse een huurauto te zoeken.

Over WTC

World Ticket Center staat vooral bekend om de verkoop van vliegtickets. Zij bieden echter ook complete citytrips aan naar diverse bestemmingen over de hele wereld. Omdat WTC zo groot is kunnen zij vaak lage prijzen bieden.
Voor tips en kortingen op een citytrip naar Barcelona is het verstandig het blog van WTC in de gaten te houden. Hier zijn vaak goede tips te vinden voor een goedkope stedentrip en worden aanbiedingen uitgelicht

Barcelona tips & aanbiedingen

cocktails

Uitgaan in Barcelona

Barcelona is een geweldige stad, waar je niet alleen prachtige bezienswaardigheden kunt vinden, maar waar je ook tot diep in de nacht kunt gaan stappen. Er zijn...

shoppen barcelona

Shoppen in Barcelona

Barcelona is niet alleen een prachtige stad, maar je kunt er ook heel goed shoppen. Als je tijdens je stedentripje naar deze Spaanse stad mooie dingen wilt scor...