Neckermann

Wij vergelijken
tui expediabooking connections
Wij vergelijken
reisorganisaties

Citytrip Barcelona bij Neckermann
Barcelona is een van de mooiste steden van de wereld. Er is zoveel te zien dat je makkelijk enkele dagen je ogen uit kunt kijken in de stad. Bezoek bijvoorbeeld de Sagrada Familia en het wereldberoemde stadion Camp Nou van FC Barcelona. Bij Neckermann kunt u kiezen uit een breed assortiment van citytrips naar Barcelona.

Neckermann heeft een uitgebreid aanbod aan citytrips naar Barcelona. Er is voor elk budget wel een leuke stedentrip te vinden. Ook hotels in het centrum worden voor betaalbare prijzen aangeboden. De meeste prijzen zijn gebaseerd op logies inclusief ontbijt.
Barcelona is een ontzettend grote stad. Denk dus goed na wanneer je een hotel boekt welke bezienswaardigheden je wilt zien. Je kunt dan de locatie van je hotel hierop uitkiezen.

Over Neckerman
Neckermann is onderdeel van de grote reisorganisatie Thomas Cook. Al 30 jaar lang verzorgd Neckermann reizen naar de meest uiteenlopende bestemmingen over heel de wereld. Neckermann heeft vaak een goede prijs-kwaliteit stelling doordat zij door de jaren heen goede deals hebben gesloten met grote aanbieders over de hele wereld.

Neckermann staat daarnaast bekend om de goede service. Wanneer je een vakantie bij hen hebt geboekt, kun je deze gratis omruilen. Deze zogenaamde omboekgarantie geldt voor alle vakanties die geboekt zijn bij Neckermann. Ook de termijn voor deze omboeking is gunstig, u kunt gratis omboeken tot 4 weken voor uw vertrek.

Barcelona tips & aanbiedingen

cocktails

Uitgaan in Barcelona

Barcelona is een geweldige stad, waar je niet alleen prachtige bezienswaardigheden kunt vinden, maar waar je ook tot diep in de nacht kunt gaan stappen. Er zijn...

shoppen barcelona

Shoppen in Barcelona

Barcelona is niet alleen een prachtige stad, maar je kunt er ook heel goed shoppen. Als je tijdens je stedentripje naar deze Spaanse stad mooie dingen wilt scor...