Kras Reizen

Wij vergelijken
tui expediabooking connections
Wij vergelijken
reisorganisaties

Citytrips van de ervaren organisatie Kras

Elke jaar bezoeken maar liefst 7 miljoen toeristen van over de hele wereld de stad Barcelona. Dit komt neer op meer dan 19.000 toeristen per dag. Dit is natuurlijk niet voor niets, Barcelona wordt gezien als een van de mooiste en leukste steden van de wereld. Een uitstekende manier om de stad te leren kennen is het maken van een citytrip naar Barcelona.

De grootste trekpleisters van Barcelona zijn de Sagrada Familia, het Parc Guell en het stadion Camp Nou. Veel van de citytrips naar Barcelona van Kras komen langs deze bezienswaardigheden. Vaak is er ook genoeg vrije tijd tijdens de citytrips om te gaan en staan waar je zelf wil en om de stad te verkennen.

Wanneer u een citytrip naar Barcelona boekt via Kras zijn er diverse manieren van vervoer. U kunt kiezen tussen de auto, het vliegtuig of de bus. De citytrips zijn compleet verzorgd en op de website is al precies te zien hoe de citytrip is ingedeeld. Zo weet u dus precies wat u kan verwachten en welke bezienswaardigheden u gaat zien. De reisleiding bij de citytrips van Kras naar Barcelona zijn Nederlands sprekend.

Over Kras

Kras profileert zich vooral door citytrips en andere reizen aan te bieden voor lage prijzen. Het is een echte prijsvechter die constant probeert goedkoper te zijn dan concurrenten. Toch kunt u ook bij Kras terecht voor luxe verzorgde citytrips naar Barcelona. Zij bieden namelijk arrangementen aan in combinatie met citytrips. Denk bijvoorbeeld aan een verwen-arrangement met een saunabezoek of het theather-arrangement waar je een voorstelling mee kunt bezoeken.

Barcelona tips & aanbiedingen

cocktails

Uitgaan in Barcelona

Barcelona is een geweldige stad, waar je niet alleen prachtige bezienswaardigheden kunt vinden, maar waar je ook tot diep in de nacht kunt gaan stappen. Er zijn...

shoppen barcelona

Shoppen in Barcelona

Barcelona is niet alleen een prachtige stad, maar je kunt er ook heel goed shoppen. Als je tijdens je stedentripje naar deze Spaanse stad mooie dingen wilt scor...