Direct naar de aanbiedingen?

Bekijk direct de goedkoopst deals naar Londen op onze aanbiedingen pagina!

Ontdek direct de beste geprijsde aanbiedingen naar Londen, bekijk en vergelijk direct!

Bekijk alle aanbiedingen
vliegtickets.be barcelonaneckermann reizenebookers citytripsconnections citytrip barcelonasunweb citytripsworld ticket center vliegticketskras reizen

Vliegtickets.be

Een levendige stad die alles heeft: Veel energie, strand, zee, een goed klimaat, veel cultuur, goede restaurants, een mooie natuur. We hebben het over Barcelona. Niet voor niets is het een van de meest populaire bestemmingen voor het maken van een citytrip. Gedurende het gehele jaar kan je genieten van deze bruisende stad.

Vergelijk direct alle Barcelona aanbieders!

Laagsteprijsgarantie op Vliegtickets.be

Barcelona ligt op ongeveer 2 uur vliegen van Brussel. Er zijn veel maatschappijen die vluchten aanbieden naar Barcelona. Om deze reden zijn de vliegtickets vrij goedkoop.

Als je er zeker van wilt zijn dat je niet teveel hoeft te betalen voor een vliegticket, ga dan direct naar Vliegtickets.be. Zij bieden namelijk een laagsteprijsgarantie aan. Vind je ergens anders een ticket dat goedkoper is, dan betaalt Vliegtickets.be het prijsverschil terug, plus een eenmalige bonus van 25,-.

Over Vliegtickets.be

Vliegtickets.be is onderdeel van Otravo BV. Andere bekende merken die hieronder vallen zijn WTC.nl, Vliegtickets.nl, Vliegtarieven.nl en SchipholTickets.nl. Dagelijks werken ruim 150 specialisten aan de verschillende organisaties.

In België (en Nederland) is Otravo dé marktleider in de vliegreizen-markt. Sinds 1983 heeft Otravo al miljoenen mensen op reis geholpen. Op de verschillende websites zijn dagelijks meer dan 100.000 mensen op zoek naar de goedkoopste vliegtickets.