Direct naar de aanbiedingen?

Bekijk direct de goedkoopst deals naar Londen op onze aanbiedingen pagina!

Ontdek direct de beste geprijsde aanbiedingen naar Londen, bekijk en vergelijk direct!

Bekijk alle aanbiedingen
Thomas Cook Barcelona
vliegtickets.be barcelonaneckermann reizenebookers citytripsconnections citytrip barcelonasunweb citytripsworld ticket center vliegticketskras reizen

Thomas Cook

De stad Barcelona leent zich perfect voor het maken van een citytrip. De afstand tot Barcelona is namelijk relatief kort en is erg veel te doen in de stad. Naast cultuur en een heerlijke keuken, heeft Barcelona namelijk ook zon, zee en strand. Zo kunt u een ideale mix maken tussen ontspanning en cultuur.

Vergelijk direct alle Barcelona aanbieders!

Citytrip Barcelona met Thomas Cook

Thomas Cook heeft een breed aanbod aan citytrips naar Barcelona. Daarnaast is de zoekfunctie zeer uitgebreid en kan er makkelijk gefilterd worden op punten als klantenbeoordeling, prijs en het type verblijf. Zo wordt een leuke en voordelige citytrip naar Barcelona vinden erg makkelijk gemaakt.
Op de website van Thomas Cook is ook informatie te vinden over aankomende evenementen en festivals in Barcelona. Zo kunt u makkelijk uw citytrip combineren met een leuk evenement. Let wel op dat het tijdens sommige evenementen erg druk kan zijn in de stad en de hotels redelijk snel volgeboekt kunnen zijn. Bovendien kunt u wanneer u vroeg boekt profiteren van vroegboekkorting op een citytrip.

Over Thomas Cook

Thomas Cook is een van de grootste reisorganisaties van Europa. Daarnaast is Thomas Cook ook een van de oudste reisorganisaties. De heer Thomas Cook verzorgde namelijk zijn eerste reis in 1841.
Thomas Cook is aangesloten bij diverse bonden en fondsen. Zo zijn zij onder andere aangesloten bij de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds. Bovendien biedt Thomas Cook een gratis annuleringsverzekering en kunt u uw citytrip tot 50 dagen voor vertrek nog wijzigen.