Direct naar de aanbiedingen?

Bekijk direct de goedkoopst deals naar Londen op onze aanbiedingen pagina!

Ontdek direct de beste geprijsde aanbiedingen naar Londen, bekijk en vergelijk direct!

Bekijk alle aanbiedingen
Neckermann Barcelona
vliegtickets.be barcelonaneckermann reizenebookers citytripsconnections citytrip barcelonasunweb citytripsworld ticket center vliegticketskras reizen

Neckermann

Barcelona is een van de mooiste steden van de wereld. Er is zoveel te zien dat je makkelijk enkele dagen je ogen uit kunt kijken in de stad. Bezoek bijvoorbeeld de Sagrada Familia en het wereldberoemde stadion Camp Nou van FC Barcelona. Bij Neckermann kunt u kiezen uit een breed assortiment van citytrips naar Barcelona.

Vergelijk direct alle Barcelona aanbieders!

Citytrip Barcelona bij NeckermanNeckermann

Neckermann heeft een uitgebreid aanbod aan citytrips naar Barcelona. Er is voor elk budget wel een leuke stedentrip te vinden. Ook hotels in het centrum worden voor betaalbare prijzen aangeboden. De meeste prijzen zijn gebaseerd op logies inclusief ontbijt.
Barcelona is een ontzettend grote stad. Denk dus goed na wanneer je een hotel boekt welke bezienswaardigheden je wilt zien. Je kunt dan de locatie van je hotel hierop uitkiezen.

Over Neckerman

Neckermann is onderdeel van de grote reisorganisatie Thomas Cook. Al 30 jaar lang verzorgd Neckermann reizen naar de meest uiteenlopende bestemmingen over heel de wereld. Neckermann heeft vaak een goede prijs-kwaliteit stelling doordat zij door de jaren heen goede deals hebben gesloten met grote aanbieders over de hele wereld.

Neckermann staat daarnaast bekend om de goede service. Wanneer je een vakantie bij hen hebt geboekt, kun je deze gratis omruilen. Deze zogenaamde omboekgarantie geldt voor alle vakanties die geboekt zijn bij Neckermann. Ook de termijn voor deze omboeking is gunstig, u kunt gratis omboeken tot 4 weken voor uw vertrek.

In 2013 won Neckermann de Thuiswinkel Award voor beste bedrijf in de categorie vakantie, reizen en vrije tijd.