Direct naar de aanbiedingen?

Bekijk direct de goedkoopst deals naar Londen op onze aanbiedingen pagina!

Ontdek direct de beste geprijsde aanbiedingen naar Londen, bekijk en vergelijk direct!

Bekijk alle aanbiedingen
Barcelona
vliegtickets.be barcelonaneckermann reizenebookers citytripsconnections citytrip barcelonasunweb citytripsworld ticket center vliegticketskras reizen

Kras Reizen

Elke jaar bezoeken maar liefst 7 miljoen toeristen van over de hele wereld de stad Barcelona. Dit komt neer op meer dan 19.000 toeristen per dag. Dit is natuurlijk niet voor niets, Barcelona wordt gezien als een van de mooiste en leukste steden van de wereld. Een uitstekende manier om de stad te leren kennen is het maken van een citytrip naar Barcelona.

Vergelijk direct alle Barcelona aanbieders!

Citytrip Barcelona met Kras

De grootste trekpleisters van Barcelona zijn de Sagrada Familia, het Parc Guell en het stadion Camp Nou. Veel van de citytrips naar Barcelona van Kras komen langs deze bezienswaardigheden. Vaak is er ook genoeg vrije tijd tijdens de citytrips om te gaan en staan waar je zelf wil en om de stad te verkennen.

Wanneer u een citytrip naar Barcelona boekt via Kras zijn er diverse manieren van vervoer. U kunt kiezen tussen de auto, het vliegtuig of de bus. De citytrips zijn compleet verzorgd en op de website is al precies te zien hoe de citytrip is ingedeeld. Zo weet u dus precies wat u kan verwachten en welke bezienswaardigheden u gaat zien. De reisleiding bij de citytrips van Kras naar Barcelona zijn Nederlands sprekend.

Over Kras

Kras profileert zich vooral door citytrips en andere reizen aan te bieden voor lage prijzen. Het is een echte prijsvechter die constant probeert goedkoper te zijn dan concurrenten. Toch kunt u ook bij Kras terecht voor luxe verzorgde citytrips naar Barcelona. Zij bieden namelijk arrangementen aan in combinatie met citytrips. Denk bijvoorbeeld aan een verwen-arrangement met een saunabezoek of het theather-arrangement waar je een voorstelling mee kunt bezoeken.