Direct naar de aanbiedingen?

Bekijk direct de goedkoopst deals naar Londen op onze aanbiedingen pagina!

Ontdek direct de beste geprijsde aanbiedingen naar Londen, bekijk en vergelijk direct!

Bekijk alle aanbiedingen
hotel barcelona
vliegtickets.be barcelonaneckermann reizenebookers citytripsconnections citytrip barcelonasunweb citytripsworld ticket center vliegticketskras reizen

Hotels Barcelona

Barcelona is een fantastische stad om eens op vakantie naar toe te gaan. De stad ligt in Catalonië in Spanje en staat bekend als een van de mooiste steden van de wereld. De stad trekt vreselijk veel toeristen en beroemdheden aan. Je hebt er natuurlijk een prachtig strand, een zeer succesvolle voetbalclub, maar ook vele andere prachtige bezienswaardigheden. Daarnaast kun je er ook nog eens geweldig shoppen, zeker voor de modeliefhebbers onder ons is het geweldig om eens te shoppen in Barcelona. De vraag is daarom niet of, maar wanneer je naar Barcelona gaat. En dan komt de volgende vraag: hoe zit het met de hotels? Daarover wordt hieronder meer beschreven. Ten eerste zullen de meest bekende en  minder bekende hotels worden toegelicht, en daarna worden de beste websites om een hotel te boeken beschreven.

Vergelijk direct alle hotel aanbieders in Barcelona:

Beroemde en minder beroemde hotels

Er zijn veel bekende hotels in Barcelona, met vijf sterren, die fantastisch zijn om eens een nachtje in te slapen. Natuurlijk is er de welbekende Eurostars Grand Marina. Princesa Sofia Gran Hotel en Rey Juan Carlos I zijn ook mooie vijfsterrenhotels. El Palace en natuurlijk Mandarin Oriental Barcelona zitten daar nog een prijsklasse boven, maar zijn ook voorzien van alle wensen. Maar niet iedereen kan, sterker nog – de meeste mensen, een vijfsterrenhotel zomaar betalen. En dat is natuurlijk meer dan logisch. Maar wees niet getreurd, er zijn nog genoeg andere uitstekende hotels die misschien zelfs wat ondergewaardeerd zijn. Als je maar goed genoeg zoekt en vooral goede navraag doet, en uiteraard de nodige recensies leest, kom je vanzelf wel bij een prachtige en desondanks betaalbare hotel uit. Ook kun je kijken naar stadsappartementen. Deze kunnen vaak ook goedkoper zijn dan verwacht, en zijn ook nog eens erg luxe en prettig om een tijdje in te verblijven.

Waar kan ik goede hotels Barcelona vinden?

Er zijn verschillende reisbureaus die natuurlijk hulp willen bieden bij het zoeken naar mooie en goedkope hotels in Barcelona. Wanneer je een citytrip naar Barcelona wil maken, kan het ook handig zijn om goed op het internet te zoeken naar een mooi hotel. Er zijn verschillende websites beschikbaar, de een betrouwbaarder dan de ander. Let goed op de betrouwbaarheid van de websites, er worden tegenwoordig meer en meer mensen opgelicht. Websites als Thomas Cook, Expedia en Booking zijn over het algemeen prima websites. Je kunt op die websites ook prettig zoeken op een gedetailleerde manier. Vul jouw wensen en eisen in, en vanzelf komt het hotel tevoorschijn dat het best bij jou past. Qua prijs, maar ook qua comfort, ligging, en dergelijke.

Een hotel kies je zo zorgvuldig mogelijk uit. Wil je graag naar een voetbalwedstrijd van Barcelona? Kies dan een hotel uit in de buurt van het stadion van Barcelona, Camp Nou. Wil je vlakbij het strand zitten? Kies dan voor een hotel dicht bij het strand. Het klinkt simpel, maar veel mensen denken er nog te makkelijk over en moeten vervolgens elke dag hele stukken reizen. Succes met het uitzoeken van een hotel en twijfel niet langer over een verblijf in een van de mooiste steden van de wereld, Barcelona!