Direct naar de aanbiedingen?

Bekijk direct de goedkoopst deals naar Londen op onze aanbiedingen pagina!

Ontdek direct de beste geprijsde aanbiedingen naar Londen, bekijk en vergelijk direct!

Bekijk alle aanbiedingen
Ebookers Barcelona
vliegtickets.be barcelonaneckermann reizenebookers citytripsconnections citytrip barcelonasunweb citytripsworld ticket center vliegticketskras reizen

Ebookers

Wilt u het wereldberoemde Park Guell bezoeken? Wilt u met uw eigen ogen de Sagrada Familia zien? Boek dan nu een citytrip naar Barcelona via Ebookers.

Vergelijk direct alle Barcelona aanbieders!

Citytrip Barcelona met Ebookers

Bij Ebookers kunt u helemaal zelf een citytrip naar Barcelona samenstellen. Het is vaak voordelig om een vlucht en een hotel samen te boeken. Ook kun je bij Ebookers een huurauto reserveren om Barcelona mee te verkennen. U kunt dus helemaal zelf bepalen wat voor soort citytrip u gaat maken. Wilt u een romantische stedentrip voor twee? Of wilt u zoveel mogelijk bezienswaardigheden zien in korte tijd? Met citytrips van Ebookers is dit allemaal mogelijk.

Bij het boeken van een citytrip naar Barcelona via Ebookers kunt u makkelijk de goedkoopste vlucht uitkiezen. Wanneer u een bepaalde datum selecteert worden alle aanbieders overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u makkelijk de goedkoopste optie kunt kiezen.

Over Ebookers

Ebookers biedt laagste prijsgarantie op al hun vliegtickets, huurauto’s, hotels en citytrips. Zij houden de prijzen van concurrenten scherp in de gaten waardoor de tarieven op dagelijkse basis worden aangepast. Ook is Ebookers duidelijk over de prijs van een citytrip. De totale prijs wordt al bij de tweede stap van het boekingsproces berekend. Bij veel andere aanbieders wordt de totaalprijs pas bekend wanneer je bij de laatste stap van het boekingsproces bent aanbeland.

Ebookers wordt gezien als een zeer betrouwbare reisaanbieder. Zij zijn lid van onder andere de SGR, ANVR en IATA. Daarnaast biedt Ebookers al reizen aan sinds 1999 en hebben zij dus veel ervaring in de branche.